posem la taula

 

 

Posem la Taula es va constituir per donar un servei integral juntament amb el catering. Es dedica a la gestió de monitors escolars. El seu principal objectiu és inculcar als alumnes bons hàbits relacionats amb l'alimentació, la higiene i el companyerisme així com educar-los a la hora de dinar. Organitza activitats lúdiques: classes de zumba, activitats especials per dies festius, ludoteca, representacions teatrals, gincanes i jocs al pati.Equip humà

Totes les nostres monitores compleixen els requisits de titulació homologats i del carnet de manipulador d'aliments. El seu principal objectiu és inculcar als alumnes bons hàbits i valors a l'hora de dinar i ajudar-los en tot el seu pas per l'escola.


L'Anna Mateu és la professora de Zumba que imparteix classe durant l'hora del menjador. És una activitat que aporta múltiples beneficis per al desenvolupament dels nens, entre ells es troben:

  • Millora la coordinació i confiança en el seu cos
  • Redueix el risc de patir obesitat ja que és una activitat física molt completa.
  • Encoratja els nens a explorar la dansa, expressar la seva personalitat, i en ocasions, els ensenya a treballar en equip.
  • Ajuda a incorporar l'exercici en la seva vida diària i estimular les seves ments.


Segueix-nos!