Càtering Domingo neix l'any 1982 amb l'objectiu de servir menjar de qualitat, partint des de la seva total elaboració a base de materies primeres que provenen de la natura, reduint la sal i els greixos al màxim possible per aconseguir un menú saludable i adecuat pel creixement i el desenvolupament dels més petits de la casa.

La nostra cuina va destinada a menjadors escolars de escoles bressol i escoles de educació primària i secundaria.

Complim amb les normatives sanitàries i de seguretat exigides i ens adaptem a la normativa establerta per la Direcció General de Salut Pública en matèria de higiene. traçabilitat i seguretat alimentaria. 

 

La planificació dels menús son duts a terme per la doctora Maria Teresa  Prieto Cid, llicenciada i doctora en medicina i cirugia, màster en ciències de l'alimentació, nutrició i dietètica.


Equip Humà

L'equip humà és el nostre actiu més important, per això vetllem pel seu benestar dins l'empresa. Està compost pels millors professionals del sector. Compromesos per la seva feina i pel benestar i la salut dels seus clients.  Están al dia en les tècniques culinàries més innovadores i s'identifiquen amb els valors i principis corporatius de l'empresa.   

 Missió

"Proporcionar als alumnes un producte saludable, natural, de qualitat i d'elaboració pròpia amb tots els nutrients i vitamines que contribueixen al seu creixement."

Visió

" Ser el catering escolar líder de la província de Tarragona amb vocació global, reconegut per la qualitat dels menús, capacitat d'innovació i superació i per la professionalitat"

Valors Corporatius

Qualitat: el càtering sempre opta per productes de la millor qualitat possible. Mai utilitza productes precuinats i procura que els menús siguin el més nutritius i equilibrats possibles, Per fer-ho possible són revisats per una nutricionista.

 

Proximitat: sempre intentem crear una relació de proximitat i confiança amb els clients, busquem un feedback amb els clients perquè ens exposin la seva opinió i suggeriments. 

 

Superació: l'empresa s'intenta superar dia a dia, millorant el seu equipament i introduint noves tècniques culinaries.

 

Compromís: és una empresa que es compromet al 100% amb els clients per oferir-los un servei de qualitat.

 

                                                Professionalitat: Compta amb grans professionals del sector.

 

       Flexibilitat: el càtering s'adapta al que requereix els clients en tot el que els hi és possible,

 


Segueix-nos!